Menu
|

Tribut de Sorra i Fulles

Tribut de Sorra i Fulles

L’any 2011 vaig publicar el meu primer llibre: Tribut de Sorra i Fulles, un projecte ideat, creat i dissenyat per mi.

El Tribut de Sorra i Fulles és un humil homenatge (en forma de llibre-CD) al poeta Miquel Martí i Pol on 18 grups i amics del poeta van musicar 14 poemes especialment seleccionats per aquest projecte.

El llibre consta, a més dels poemes, d’una selecció d’imatges en blanc i negre que vaig fer durant la gravació de cadascun dels temes. La gran majoria de cançons van ser enregistrades a l’estudi Can Pardaler (Taradell) de la mà del productor David Rosell.

Els grups participants van ser Dept., Strombers, Mokodude, Sanjosex, Avel·lina, Jordi Montañez, Projecte Bu, Francesc Ribera «Titot», Jesús H. Cifuentes «Cifu» (Celtas Cortos), Santi Careta, Toni Xuclà, L’Hi, Rosa-Luxemburg i Xerramequ. A més, van participar posant veu a dos poemes l’actriu Rosa Cadafalch, l’entrenador de futbol Josep Guardiola i, fent el pròleg del llibre, Lluís Llach.

En només 15 dies es va publicar la segona edició, arribant a les més de 2000 unitats venudes i sent el Nadal de 2011 l’exercici de més vendes del Tribut de Sorra i Fulles.  A la diada de Sant Jordi 2012 es va celebrar el Premi Llança de Sant Jordi, sent aquest llibre un dels guanyadors per votació popular.

El grup Sanjosex va quedar en segon lloc al premi Terra i Cultura 2012 (premi al millor poema musicat durant l’any anterior) per haver musicat el poema «Pico l’ullet» per al Tribut.

Es va realitzar un viodeclip de la cançó de Mokodude amb la veu de Josep Guardiola, «L’hoste insòlit» per a donar el tret de sortida a aquest projecte i promocionar-lo als mitjans de comunicació. Podeu veure el vídeo a través d’aquest enllaç.

Durant el 2021, per a celebrar els 10 anys de la sortida del llibredisc, he firmat un conveni amb Pallassos Sense Fronteres i el 50% de cada venda anirà destinat a aquesta ONG. 

Actualment el Tribut de Sorra i Fulles només es pot comprar a la botiga d’aquesta web – comprar

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

error: Ep, aquest contingut està protegit!