Menu
|

Sobre mi

Sobre mi

Sobre mi

Sóc l’Àlex Carmona i sóc fotògraf. Des de l’any 2007 m’he anat especialitzant en concerts i espectacles. He fotografiat més de 1000 espectacles, he publicat fotografies a la gran majoria de diaris de tot l’estat espanyol, he publicat a les revistes Mondo Sonoro i Enderrock diverses vegades, sent l’octubre de 2016 quan surt publicada una foto meva com a portada, i he col·laborat en publicacions com Atiza, Totmusicat.cat, La Tornada o, actualment, a sica Dispersa.

He viatjat per diversos països d’Europa (Espanya, Portugal, França, Luxemburg, Grècia… ) amb diferents grups musicals. L’any 2014 vaig anar amb Dept. a la gira que van realitzar a la Xina, acompanyant a Marky Ramone.

He treballat pel Taller de Músics de Barcelona i he estat fotògraf oficial del festival itinerari FesTour durant diversos anys.

35 discos porten fotografies firmades per mi. He treballat amb grups com Txarango, Gossos, Brams, Dept., Blaumut, Aspencat, Sopa de Cabra, Els Catarres, La Troba Kung-Fú, Obrint Pas… entre molts d’altres.

L’any 2011 vaig publicar el meu primer llibre, Tribut de Sorra i Fulles, un humil homenatge a la poesia de Miquel Martí i Pol i on diversos grups, artistes i amics del poeta, musiquen 14 dels seus poemes.

Al novembre de 2019 es va publicar Sota el firmament, el meu segon llibre-cd, on vaig aconseguir reunir a 26 grups i artistes per musicar 17 poemes de Joan Salvat-Papasseit. 

També he treballat amb Pallassos Sense Fronteres cobrint els espectacles que van organitzar durant les festes de La Mercè (2019 i 2020) i marxant 10 dies, al gener de 2020, amb l’expedició encapçalada pel pallasso Tortell Poltrona per escoles i camps de refugiats del Líban.

El 29 de juliol de 2020 s’inaugura l’exposició «Aibtisama» sobre la meva experiència al Líban. Es podrà veure a la creperiê La Bretona de Pallejà fins a nou avís.

He dissenyat diversos cartells per a espectacles del Circ Cric i els discs de Cesk Freixas (Memòria), Jordi Montañez (Cançons d’ara) i Dept. (Control, Outside In, La perfecció del caos, 1999-2009), a més dels llibresdiscs Tribut de Sorra i Fulles i Sota el firmament.

Actualment sóc el fotògraf del Circ Cric.

Si voleu contactar amb mi ho podeu fer a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web o al correu: info@alexcarmona.com

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

error: Ep, aquest contingut està protegit!